Fixa inför studenten

studenten_ fest 427318306

Studenten är på allas läppar just nu. Många ställen i landet har redan haft sin student och för en del är det dags om bara några dagar. Det är dags att börja fixa inför studentfirandet. 

Kläderna

För studenten är det viktigaste kläderna till studenten och studentbalen. Har man fortfarande lite tid på sig kan man skapa något speciellt och eget genom att sy själv. För att vara säker på att man hinner i tid är det bäst att följa ett simpelt mönster och lägga till sina egna detaljer än att prova på något nytt och avancerat. En del köper begagnade balklänningar som de sedan tar bort och adderar saker till.

Studentfika

När studenten kommer hem är det dags att fika med familjen och kanske öppna några paket. Nu är det dags att dekorera med ballonger! De bästa ballongerna fyller man med helium och håller i flera dagar (då kan de återanvändas när det är dags för balen). Hos Ballongkungen hittar man till och med ballonger som lyser!

Förutom ballonger ska det också finnas lite kakor och tårta att bjuda på. Har man bakningens gåva går det fort att slänga ihop några kaksorter att bjuda på. Vill man inte baka går det att beställa från ett bageri. med eget val av smaker och färger.

Presenter

Att ta studenten är ett steg in i vuxenvärlden. Något som föräldrarna gärna vill fira med en fin present. För de med lite mer pengar brukar gåvan vara en bil eller en resa. Lite mer realistiskt är smycken en populär gåva. Men i slutändan är det mycket individuellt och man ska gärna köpa utefter studentens tycke och smak!